Zoeken naar vertalen

vertalen
Professionele Vertaling - Gengo.
Vertaling begint onmiddellijk. Vertaal grote hoeveelheden teksten door uw systeem te integreren met onze intuïtieve API. Werk rechtstreeks met ons samen om een flexibele, efficiënte en economische oplossing te vinden om uw project van begin tot eind te beheren. Neem contact op.
Engels Spreekwoorden en gezegden.
Woorden beter leren onthouden: tips. Spreekwoorden en gezegden. Proverbs and Sayings. Net zoals het Nederlands, kent het Engels ook spreekwoorden en gezegden. Sommigen zijn letterlijk te vertalen, anderen moeten geheel anders vertaald worden en dan is er ook nog een deel waarvoor geen vertaling is.
Gesproken en geschreven tekst en gesprekken vertalen op de iPhone - Apple Support BE.
In de Vertaal-app kun je gesproken en geschreven tekst en gesprekken vertalen tussen ondersteunde talen. Je kunt talen downloaden om tekst op je apparaat te vertalen zonder dat je een internetverbinding nodig hebt. Opmerking: Vertaling is beschikbaar voor ondersteunde talen.
Master in het vertalen Toegepaste taalkunde Universiteit Antwerpen.
Master in het vertalen. Inschrijven en studiegeld. Master in het vertalen. Als vertaler goochel je met taal, cultuur en technologie. Je herschrijft bronteksten voor een nieuw doelpubliek en maakt hiervoor gebruik van verschillende vertaalstrategieën en 'computer-assisted' translation'' tools. Bekijk het studieprogramma voor een overzicht van alle opleidingsonderdelen.
Vertaal.nu - alles over taal vertalen.
Alles over taal vertalen. Zoeken naar: Zoeken. Zoeken naar: Zoeken. Betekenis opzoeken NL EN. 27 maart 2020. Een lockdown is een situatie waarin het veiliger is om. Wat betekent een lockdown? 1 maart 2020. Kunst Kunst is een divers scala aan menselijke activiteiten in.
Vertalen Vrije Universiteit Brussel.
Doctoreren, iets voor jou? Doctoreren stap voor stap Doctoral Training Programme Doctoral School of Human Sciences Doctoral School of Life Sciences Medicine Doctoral School of Natural Sciences and Bioscience Engineering. Intranet Onderzoeksfinanciering en ondersteuning VUB LRN Expertisecel Wetenschapscommunicatie PostDoc Corner. Follow us on. Toekomstige Studenten VUB Studenten Alumni. VUB-medewerkers Nieuwe medewerkers Oud-medewerkers Internationale medewerkers. Voor iedereen Voor bedrijven instellingen Voor leerkrachten Voor journalisten. Follow us on. We are VUB. Ken jij de VUB? De wereld heeft je nodig Dat zijn wij Historiek Toekomst EUTOPIA European University VUB Foundation. Bestuur Strategisch plan 2030 Feiten en cijfers Jaarverslag Pers. Campussen Brussels Humanities, Sciences Engineering Campus Brussels Health Campus Brussels Photonics Campus usquare.brussels Brussels City Campus. Sociale Wetenschappen Solvay Business School Geneeskunde en Farmacie Letteren en Wijsbegeerte Lichamelijke Opvoeding Kinesitherapie Psychologie Educatiewetenschappen Recht en Criminologie Wetenschappen en Bio-ingenieurswetenschappen Ingenieurswetenschappen Multidisciplinair Instituut Lerarenopleiding MILO. Follow us on. Master of Arts in het. Kom naar een infodag. Master of Arts in het. Download de brochure. Master of Arts in het. Schrijf je in! Over de opleiding Programma Praktische info Wist je dat. Ver taalindustrie Studenten in actie Na je studies. Verruim je blik op de wereld van het vertalen.
Vertalen - 7 definities - Encyclo.
Uitspraak: vərˈtalə n Vervoegingen: vertaalde verl.tijd enkelv Vervoegingen: heeft vertaald volt.deelw 1 tekst overzetten in een andere taal Voorbeeld: een tekst van het Spaans in/naar het Nederlands. Gevonden op https://www.woorden.org/woord/vertalen.: 1 In een andere taal omzetten 2 Interpreteren 3 Omzetten 4 Omzetten in een andere taal 5 Overbrengen 6 Overzetten 7 Traduceren 8 Translateren 9 Verdietsen 10 Vertolken 11 Weergeven.
Vertaalacademie hbo-opleiding.
In jaar drie en vier gaat de meeste aandacht uit naar de hoofdtaal en het Nederlands. Je leert dus niet één taal, je leert vertalen. Ook kies je een vakgebied: juridisch, economisch of technisch. De grote vertaalopdrachten tijdens de opleiding hebben met dit vakgebied te maken.
Schriftelijk vertalen Sociaal Vertaalbureau.
Bij voorkeur ontvangen wij de te vertalen documenten in een WORD document via mail: vertalen@brusselonthaal.be Wij leveren geen beëdigde vertalingen af. Om de gegevens van een beëdigd vertaler te bekomen, kan u contact opnemen met de rechtbank van eerste aanleg van uw arrondissement.
Mijnwoordenboek Vertalen.
Mijnwoordenboek.nl is een onafhankelijk privé-initiatief, gestart in 2004. Behalve voor het vertalen van woorden, kun je bij ons ook terecht voor synoniemen, puzzelwoorden, rijmwoorden, werkwoordvervoegingen en dialecten. Ook op deze website. Sitemap Anagrammen Antoniem Dialect Puzzelen Natuur Populair Rijmen Symbolen Synoniem Tekst vertalen Tellen Vertalen Vervoegen Woordspellen.
Live vertalen met Google Translate kan voortaan ook in het Nederlands VRT NWS: nieuws. VRT NWS: nieuws. Artikel van Radio 2. Artikel van Radio 2. Artikel van Radio 2. Artikel van Radio 2. VRT NWS: nieuws.
Live vertalen met Google Translate kan voortaan ook in het Nederlands. De Google Translate-applicatie die het mogelijk maakt om teksten te vertalen door er gewoon met je smartphone over te gaan, ondersteunt binnenkort ook het Nederlands. Dat heeft Google zelf bekendgemaakt. Momenteel kan er wel enkel van en naar het Engels worden vertaald. wo 29 jul 2015 22:44.: Begin dit jaar startte Google Translate met een bijzondere nieuwe functie. Een stukje tekst kon vanaf dan eenvoudig weg en live worden vertaald door met de camera van je smartphone over een stukje tekst te gaan. Handig als je in het buitenland de wegwijzers wil begrijpen of als je op restaurant graag weet wat je gaat bestellen. Aanvankelijk kon de applicatie enkel overweg met het Engels, Frans, Spaans, Duits, Italiaans, Portugees en Russisch. De internetgigant voegt daar nu nu twintig extra talen bij, waaronder het Nederlands. Vertalingen kunnen voorlopig wel enkel van en naar het Engels. Naast het Nederlands zitten ook het Bulgaars, Catalaans, Kroatisch, Tsjechisch, Deens, Filipijns, Fins, Hongaars, Indonesisch, Litouws, Noors, Pools, Roemeens, Slowaaks, Zweeds, Turks en Oekraïens bij de update.
Google Translate maakt live vertalen voor Android mogelijk - Techzine.nl.
Google wil de functie ook naar iOS brengen, maar hing daar nog geen releasedatum aan vast. Voor Android-gebruikers is het alleen van belang om de nieuwste versie van Translate geïnstalleerd te hebben, waarna een optie om direct te vertalen zou verschijnen.

Contacteer ons