Zoeken naar cursussen

cursussen
De IT Management Group is expert in het verzorgen van ICT training.
De IT Management Group levert met veel plezier ICT training, advies- en detacheringsdiensten aan diverse klanten, groot en klein, profit en non-profit, gemeenten en de rijksoverheid! Bekijk het overzicht van klanten van ITMG. Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvend gesprek over een in company opleiding, advies- of detacheringsvraag. Meer weten over de dienstverlening van IT Management Group? We staan u graag te woord. Aankomende ICT Trainingen en Masterclasses. Business Information Services Library. Masterclass Datagedreven Werken. Masterclass Datagedreven Werken. Praktijktraining Agile DevOps. Python voor Testers. Python voor Testers. TOGAF 9 Training: Certified. Klassikaal - Utrecht en Online. ITIL 4 Foundation. Business Information Services Library. Vakopleiding Functioneel Beheer. Klassikaal - Utrecht. Bekijk meer aankomende Trainingen en Masterclasses. ICT en duurzaamheid. Risico- en kostenbeheersing. Enterprise en IT Architectuur. IT Management Group. Lange Vijverberg 4/5. 2513 AC Den Haag. TOGAF is a registered trade mark of The Open Group.
Cursussen - GGNet.
Druk op spatiebalk om te sluiten. Een overzicht van onze cursussen. We bieden verschillende cursussen voor professionals, patiënten, familie, ouders, kinderen, asielzoekers en migranten. Neem voor meer informatie contact op met GGNet Preventie: telefoon 088 - 933 1180, e-mail preventie@ggnet.nl.
Cursussen - Centrum voor jeugd en gezin. CJG Rijnmond - Cursussen.
Dit is een overzicht van alle gratis cursussen die voor aanstaande ouders en kinderen worden georganiseerd, online of op een locatie in de regio Rotterdam-Rijnmond. Er zijn cursussen over allemaal verschillende onderwerpen en fases, van zwangerschap tot je kind 18 jaar is.
Cursussen Erasmus University Rotterdam.
Wissel naar taal. NL Nederlands huidige taal. Meest populaire trefwoorden. Hulp bij je studiekeuze. Al onze opleidingen. Impact maken als universiteit. Onderwijs Open submenu. Services voor scholen. Studeren in Rotterdam. Onderzoek Open submenu. Promoveren aan EUR. Prijzen en onderscheidingen. Bureau van de Pedel. Over de EUR Open submenu. Organisatie en bestuur. Beleid en reglementen. Feiten en cijfers. Werken bij Open submenu. Vacatures wetenschappelijk personeel. Vacatures ondersteunend personeel. HR Excellence in Research. Campus Open submenu. Campus in ontwikkeling. Nieuws Agenda Open submenu. EUR in het nieuws. De Erasmus Universiteit Rotterdam heeft een ruim aanbod aan interessante cursussen. Van talencursustot post-academisch onderwijs, er is voor elk wat wils. Medecursisten zijn vaak collegas uit uw eigen vakgebied. Zo kunt u als bijkomend voordeel een netwerk opbouwen van waardevolle contacten uit het bedrijfsleven en de wetenschap. Zoek een cursus. Participatie: Kunde en Kunst van een goede samenwerking. Schrijf je in voor de opleiding Participatie Kunde: en Kunst van een goede samenwerkin bij Erasmus Academie&leer legitimiteit en draagvlak te creëren voor beleid. vrijdag 1 okt 2021. Academic writing BaMa. Deze korte en interactieve schrijfcursus, die wordt gegeven door een ervaren docent, helpt je om je academische schrijfvaardigheid in het Engels te verbeteren.
Cursussen en opleidingen als online thuisstudie NHA.
Lees meer over STAP. Een thuisstudie volgen bij NHA. Wil jij meer uit jezelf én je tijd halen? Stop met dromen, start met doen. Een thuisstudie van NHA betekent dat je een volgende stap zet in je leven. Of je nu kiest voor een beroepsopleiding voor een carrièrestap of -switch, of een hobbycursus waarmee jij je tijd nuttig en leuk invult. Of misschien ga jij eindelijk aan de slag met je droom om een eigen bedrijf te starten of een nieuwe taal te leren. De keuze is aan jou. Dit is jouw tijd. Een opleiding of cursus mét hulp van docent. Bij NHA geven we je alles wat je nodig hebt om een thuisstudie met succes af te ronden. Zo krijg je het lesmateriaal zowel op papier als online, en krijg je afhankelijk van de cursus bijvoorbeeld ook extra materialen en boeken.
Cursussen Terra Trainingen.
Cursus Kennisbank Opleiding. Home current Cursussen Opleidingen Kennisbank Over ons Contact. Terra trainingen verzorgt cursussen waarbij de opleidingsvraag van de klant centraal staat. Alle trajecten kenmerken zich door de praktijkgerichte uitleg. De kennis en vaardigheden die worden opgedaan kunnen hierdoor direct op de werkvloer worden toegepast.
Cursussen en activiteiten bij psychische klachten.
Bekijk hoe een behandeling bij Indigo eruit ziet. cursussen en activiteiten Soms is een cursus of activiteit al genoeg om u te helpen. Bekijk de cursussen en activiteiten. online hulp Meteen aan de slag, waar en wanneer het u uitkomt.
Cursussen B-WARE.
Om kennisuitwisseling tussen onderzoek en beheer te stimuleren organiseert Onderzoekcentrum B-WARE, in samenwerking met de afdeling Aquatische Ecologie en Milieubiologie van de Radboud Universiteit Nijmegen, diverse cursussen waarbij wordt ingegaan op de sturende factoren en processen bij natuurbeheer en -ontwikkeling.
Cursus bij NTI: De leukste en voordeligste cursussen!
Lerarenbeurs: vraag nu subsidie aan voor je NTI-opleiding. MBO Keuzedelen ook als losse cursus te volgen. Vrouwen zijn steeds vaker hoger opgeleid. Nieuwe Cursus: Uitgaan voor Beginners. NTI op FaceBook NTI op Instagram NTI op Twitter NTI op YouTube NTI op LinkedIn.
EHBO cursussen, Beweeggroepen, Mantelzorgcursussen en meer! CareynPlus.
Leuk en leerzaam. Wij bieden een gevarieerd aanbod aan online cursussen. Cursussen die u helpen bij het zorgen voor een ander, een cursus EHBO voor volwassenen, reanimatie AED en cursussen voor mantelzorgers. Maar ook trainingen i.s.m. 088 - 123 99 88 careynplus@careyn.nl.
zoek in onze cursussen.
query gevonden in.: Doorzoek hele website Onze cursussen Zoek in onze catalogus Wat is er te doen? in result.ParentName result.Author result.Type result.Location Iedere result.RecurrenceDay result.StartDate formatDate t/m result.EndDate formatDate result.StartDate formatDate. result.Author result.Type result.Location result.StartDate formatDate t/m result.EndDate formatDate result.StartDate formatDate.
Online cursussen Sovon.nl.
Oefen de vogels uit stad en dorp, lastige duo's' en leer de MUS-telmethode. Oefen zelfstandig de vogels van onze wateren en leer de juiste telmethode toe te passeen. 10 online lessen. Nieuwe cursus Water- en wintervogels - tien lessen over determinatie en ecologie.
Cursus - ECI Cultuurfabriek.
Voor meer informatie over de coronaregels binnen ECI, klik hier. Ontdek onze cursussen! Wist je dat je bij al onze cursussen een proefles kunt volgen? Zo kun je eerst kennismaken met een cursus voor je deze afneemt. Workshop Smartphone Fotografie. Cursus waarvoor proefles wordt aangevraagd.

Contacteer ons